In het weekend van 11 en 12 september 2021 organiseert United Academy het Talent Tournament 2021. Een toernooi voor U14, U16, U18 en U22 teams. In alle leeftijdsklassen spelen we op eredivisie niveau. Het United Academy Talent Tournament (opvolger van het TBG Dragons Firestarter toernooi) beleeft dit jaar haar vijfde editie. Afgelopen jaren was de Nederlandse jeugdtop aanwezig en mochten we vele internationale teams verwelkomen.

Het United Academy Talent Tournament 2021 vindt plaats in Sportcentrum De Kooi, de thuisbasis van Yoast United. Ook in deze editie worden alle wedstrijden gefloten door NBB scheidsrechters. De scheidsrechtersopleiding van de NBB benut het United Academy Talent Tournament optimaal in de voorbereidingen op het seizoen 2021-2022. De teams hoeven zelf geen scheidsrechter mee te nemen, maar alleen zorg te dragen voor de tafelbezetting van de eigen wedstrijden. (één tafelaar per team)

Het United Academy Talent Tournament is de ideale start van het nieuwe basketbalseizoen. Een mooie gelegenheid om te zien hoever de teams zijn, wat de concurrentie in huis heeft, maar vooral ook om het seizoen op een leuke manier te beginnen.

Start het seizoen met een lach op het gezicht en haal de eerste prijzen van het seizoen binnen. Zijn jullie erbij?

Opzet

Er is plaats voor 8 teams per leeftijdsklasse. Tijdens het toernooi speelt elk team 5 wedstrijden van 25 minuten doorlopende tijd. Dit zijn poulewedstrijden en play-off/play-down wedstrijden.

Inschrijfgeld

Inschrijfgeld voor het toernooi is €100,- per team. Na de inschrijving via deze website verzoeken we het inschrijfgeld over te maken op NL82 RABO 0355 8730 52 t.n.v. Basketballclub TBG Dragons onder vermelding van Toernooi 2021, naam van het team en de leeftijdsklasse.

Wanneer?

  • De U14 en U16 teams spelen op zaterdag 11 september
  • De U18 en U22 teams spelen op zondag 12 september

Waar?

Het toernooi zal plaatsvinden in Sportcentrum De Kooi, Sportlaan 3, 6681 CD Bemmel. Dit is tevens de thuisbasis van Yoast United en de plek waar de United Academy komend seizoen zijn wedstrijden zal afwerken.

Schrijf je nu in!


u14u16u18u22