Bij de United Academy Gelderland spelen alle jeugdteams op eredivisie niveau. Wij staan voor talentontwikkeling! We geloven dat het maximale wat we kunnen teruggeven is het investeren in talent. Talent en toewijding zijn de ingrediënten die nodig zijn voor succes! Niet alleen gericht op basketbal kwaliteiten maar juist ook als mens. Ook binnen bedrijven zijn dit belangrijke ingrediënten voor succes.

United Academy Gelderland is onderdeel van BCG – Basketball Community Gelderland. BCG heeft als doel om de basketball sport in de regio te promoten en zoveel mogelijk onderling (tussen de Gelderse clubs) samenwerking te zoeken. Yoast United is het heren eredivisie team dat door BCG is gestart, een prachtig resultaat van regionale samenwerking. Dit betekent dat wij spelers opleiden voor het Yoast United team. Yoast United staat ook voor talentontwikkeling en neemt altijd meerdere talenten uit de eigen opleiding op in de selectie. Voor sponsoren betekent dit dat er een directe connectie (dus lidmaatschap) is met de business club van Yoast United. Naast het ondersteunen van het ontwikkelen van jeugdspelers, is er daardoor ook een zeer interessante zakelijke kant aan het partnerschap met United Academy Gelderland. Voor meer informatie over Yoast United zie ook yoastunited.nl.

Als emotie ergens wordt gedeeld en snelheid wordt ervaren, dan is dat op en rond het basketbalveld. De snelheid van het spel, de wedstrijdbeleving door de spelers en ondersteunende staf en verwantschap van de trouwe supporters is de emotie die telkens weer te vinden zijn bij United Academy Gelderland. En op deze punten liggen unieke kansen voor onze partners.

Onze partners gebruiken United Academy Gelderland voor hun exposure. Dit betekent kijken naar basketbal, ontmoeten en netwerken. Maar bovenal genieten van het basketbal wat op hoog niveau gespeeld wordt en waar je mee herkend kunt worden. Dat basketbal bij United Academy Gelderland gebruikt kan worden als onderscheidend vermogen ten opzichte van andere, veel massalere sporten, is een absolute pre.

Ervaar het zelf!

De mogelijkheden zijn legio, test ons en ervaar het zelf. We maken graag samen een pakket op maat. Neem contact op met [email protected] voor het maken van een afspraak.