Al jaren zetten we ons als TBG Dragons in voor talentontwikkeling voor de regio. Het opleiden, begeleiden, coachen van talent is waar wij goed in zijn. Uiteindelijk wil je als talent spelen op het hoogst haalbare podium. Vandaar dat wij als organisatie ons al jaren hard maken voor een heren Eredivisie team in de regio. Vandaag willen we jullie informeren nieuwe ontwikkelingen mbt deze ambitie.

Basketball Community Gelderland

Het initiatief voor een heren Eredivisie team en een actieve basketball community in Gelderland is ontstaan vanuit de samenwerking tussen Batouwe Basketball, Stichting Topbasketball Lingewaard, TBG Dragons en een aantal basketball liefhebbers en ondernemers uit de regio. We werken gezamenlijk onder de naam Basketball Community Gelderland en zetten ons in voor de ontwikkeling van topsport en breedtesport in Oost-Nederland.

Eredivisie in de regio

Met een heren Eredivisie team in regio Arnhem-Nijmegen, willen we de regio inspireren, activeren en verbinden. Een bloeiende basketball community in Oost Nederland, waarbij topsport, breedtesport, ondernemen en onderwijs hand in hand gaan en elkaar versterken. We zijn ervan overtuigd dat DBL-deelname de basketball sport een positieve impuls zal geven in de gehele regio.

Doe met ons mee!

De aankomende weken wordt onderzocht of er voldoende draagvlak gevonden kan worden om dit initiatief te realiseren voor aankomend seizoen. We  kunnen daarbij alle steun gebruiken. Ben jij ook een sportliefhebber en deel je dezelfde droom en passie? Dan ben jij van harte welkom om ons team te versterken. Ken je bedrijven of personen die ons mogelijk financieel willen ondersteunen, laat het ons weten. We maken dit graag tot een gezamenlijk succes! Contact opnemen kan via [email protected]

Volg ons & onze ambitie:

Delen van de berichten op social media wordt zeer op prijs gesteld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *